Virši, ‘Namejs 2024’ Kapsamlı Ulusal Savunma Tatbikatlarına Destek Veriyor

0 Paylaşımlar
0
0
0

Letonya’da her yıl düzenlenen Namejs kapsamlı ulusal savunma tatbikatı, Ulusal Silahlı Kuvvetler tarafından organize edilmektedir. Bu yıl tatbikat 8 Ekim’e kadar sürecek. Yerel askerler ve ulusal muhafızlara destek vermek amacıyla enerji emtia tüccarı ve konforlu mağaza ağı AS VIRŠI-A (bundan sonra Virši olarak anılacaktır), sizi özel Ulusal Muhafız motifli “Benim Letonya’m – Benim Sorumluluğum” temalı kupalarından taze kavrulmuş kahvenin tadını çıkarmaya davet ediyor.

“Ulusal savunmanın kapsamlılığı, tüm devlet kurumlarının, belediyelerin, bireylerin ve işletmelerin sürekli çabalarına dayanmaktadır. Letonya’nın, ulusal savunmanın tüm taraflarının işbirliğini eğiten ve geliştiren kapsamlı ulusal savunma tatbikatı NAMEJS’i yürüttüğü bir dönemde, kamu desteği ve katılımı çok önemlidir. Bu nedenle, her Letonyalı vatandaşımıza Letonya’yı ve değer verdiğimiz her şeyi koruma sorumluluğumuzu hatırlatan Ulusal Muhafız girişimi ‘Benim Letonya’m. Benim Sorumluluğum’ kampanyasına katıldığınız için Virši şirketine teşekkür ederiz,” diyor Letonya Ulusal Muhafız Komutanı Tümgeneral Kaspars Pudāns.

Tatbikatlar sırasında Virši mağazaları, sakinlere özel Ulusal Muhafız kupalarından kahve içme fırsatı sunarak, her birimizin Letonya’nın iç ve dış güvenliğini nasıl daha aktif bir şekilde güçlendirebileceğimiz üzerine düşünmelerini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Tatbikatların seyri hakkında farkındalığı artırmak amacıyla, Virši servis istasyonlarındaki tüm yakıt pompası ekranlarında bu konuda bilgi materyalleri görüntülenecek.

“Toplumun her bir bireyinin daha aktif bir rol oynayabileceğini ve ulusal savunmayı güçlendirmek için birlikte çalışabileceğimizi düşünmelerini teşvik etmek önemlidir. Sadece birlikte hareket ederek, bireysel sorumluluklarımızı ve fırsatlarımızı tanıyarak Letonya’yı herkes için daha güçlü ve daha güvenli hale getirebiliriz. Bu nedenle, yerel bir sermaye şirketi olarak ülkemizi güçlendirmek ve vatandaşlarını bilgilendirmek için bu işbirliğine katılmak bizim için önemli,” diyor Virši Yönetim Kurulu Başkanı Jānis Vība.

Virši, üst üste ikinci yıl boyunca kapsamlı ulusal savunma tatbikatlarını destekleyerek, özel bir girişim olan Ulusal Muhafız Kupa Kampanyası’nı hayata geçiriyor. Bu yıl “Virši” ağının bilgi kanalları kampanyaya katılıyor – tatbikatlarla ilgili bilgiler servis istasyonlarının alanında ve tesislerinde de görüntülenecek.

Bu işbirliği, sadece kamu katılımını ve ulusal savunmanın önemine dair farkındalığı artırmakla kalmıyor, aynı zamanda herkesin Ulusal Muhafızlara ve askerlerin Letonya’nın güvenliği için yaptığı önemli çalışmalara destek verme fırsatını da sunuyor. Kampanya, Virši’nin ulusal güvenliğe olan bağlılığını gösteriyor ve toplumda vatanseverliği teşvik ediyor.

Virši hakkında:

Virši, hızla büyüyen yerel bir enerji emtia tüccarı ve 29 yıllık deneyime sahip bir konforlu mağaza ağıdır. Şu anda Virši’nin 82 satış noktası bulunmaktadır, bunların 79’u servis istasyonlarıdır ve Letonya genelinde 850’den fazla çalışanı istihdam etmektedir. 11 Kasım 2021’den itibaren AS VIRŠI-A hisseleri Nasdaq Riga First North Alternatif Pazarında işlem görmektedir.

Fazla bilgi!

Diğer birçok kişi gibi siz de aylık bültenimize katılın ve bizimle Baltıklar hakkında daha fazla bilgi edinmeye başlayın.

Asla spam göndermeyeceğimize söz veriyoruz! Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza/gizlilik-politikasi göz atın.

0 Paylaşımlar
Bir yanıt yazın
Beğenebileceğiniz Benzer Makaleler
leton-mutfagi

Letonya’nın 5 Mutfak Lezzeti

Köylü kültüründen gelen Letonya mutfağı, ılıman iklimde yetişen ürünlere ve deniz ürünlerine dayanır. Genellikle kuzey ülkelerinden etkilenen Letonya mutfağının önemli bir parçası ekmek ve süttür. 
estonia, country, europe

Eston Dış Politikasına Genel Bakış

1991'de Sovyetler Birliği'nden bağımsızlığını yeniden kazanmasından bu yana Estonya, ulusal çıkarlarını destekleyen, güvenliğini güçlendiren ve ekonomik rekabet gücünü artıran bir dış politika geliştirme ve uygulamada önemli adımlar attı.